Bubbles Gastrobar & Restaurant va obrir les seves portes al Setembre de 2011 després d’una llarga trajectòria de més de vint anys al Restaurant_Albereda, a la ciutat de Girona.

Consolidant aquest nou projecte, volem oferir-te la nostra visió i creença sobre la cuina de les tapes i les mitges racions, de caire creatiu i innovador, enllaçant les generacions familiars que adquireixen importància en el nostre esdevenir com a restauradors, mesclant la nostra cuina, la més propera amb la mes llunyana i la tradició amb la modernitat.

Fulgencio Garcia, Carme Egea, Àngel Garcia

A través de varies generacions hem contemplat impassibles la trajectòria de la nostra cuina, meravellant-nos amb la diversitat del producte que treballem i agraïnt la possibilitat de poder compartir-lo, d’avis a pares i de pares a fills.

Bubbles Gastrobar & Restaurant, és un projecte que reneix i reinventa la cuina de l’antic Restaurant_Albereda, que fou referent indiscutible dels fogons Gironins. Una idea original, diferent, atractiva i sobretot jove i moderna, que al mateix temps respecta la tradició d’aquests últims 20 anys. Oferint tapes i mitges raccions, tant clàssiques com d’autor, sempre cuidant el producte per a que cada degustació sigui única i sorprenent.

Menús degustació, tapes en parella, raccions entre amics, un lloc on tot és possible i on el client fa i desfà a plaer.

Un espai on sentir-se especial, on no existeix el temps, on les emocions cobren sentit, i on el cor balla al ritme de la gastronomia, una bombolla de sensacions.

Benvinguts a Bubbles, on la fragilitat ens fa indestructibles.

Àngel Garcia Egea