Light&Cook

Light&Cook uneix gastronomia i tecnologia mapping

Light&Cook Bubbles Gastrobar i Restaurant

Light and Cook ha presentat el seu nou espectacle EFÍMERS, aliments i elements del paisatge.

Dins del marc del Festival Internacional de Mapping de Girona 2016 (FIMG), hem tingut el privilegi de repetir per segon any consecutiu aquesta iniciativa que uneix gastronomia i mapping.

En tres sopars exclusius de 22 persones, s'ha pogut degustar i sentir la màgia de les projeccions audiovisuals i les sensacions que amaguen cada un dels actes que conformen aquest projecte.

De caràcter paisatgístic, EFÍMERS, ha esdevingut un sopar espectacle harmònic, sincer i a la vegada transgressor i dinàmic. Repassant l’art, la introspecció al més pur estil Light&Cook, hem indagat en els aliments i els elements dels paisatges que ens envolten, els que imaginem i els que encara hem de descobrir.

{10 contradiccions}

En col·laboració Lighthink Lab i Rem Studio, Bubbles Gastrobar va acollir, durant el cap de setmana del FIMG 2015 tres sopars exclusius amb el menú 10 contradiccions, un repàs organolèptic per diferents visions de la cuina, les arts i les emocions. Un menú de 10 actes on es va poder gaudir de les projeccions aplicades al plats en un entorn camaleònic d'imatges i música conceptual. Light&Cook creix com a projecte i expandeix la seva iniciativa a nivell mundial, obrint les seves propostes a nous festivals, a empreses privades i events especials.